I finalment, els Dracs també hem cagat el tió

Aquesta tarda els Dracs de P5 hem cagat el tió. Érem els únics nens i nenes d’educació infantil que encara no ho havíem fet! Hem començat recitant el nostre poema “El pessebre”a les nostres famílies. Després, amb tota la il·lusió del món, hem cantat dues cançons acompanyats del teclat: “el rabadà” i “Jingle Bells”, totes dues mentre tocàvem les nostres panderetes. Hem cantat molt bé, i suposem que és per això que hem rebut molts aplaudiments.

A continuació, hem vist un vídeo que havien preparat les nostres mestres amb fotos de diferents moments d’aquest primer trimestre a l’escola: en la nostra visita a la granja, fent psico, anglès, music, o jugant amb els nostres amics. I com ja és tradició, també hem pogut veure la nadala que enguany han preparat les mestres d’infantils per desitjar-nos unes bones festes. Hem rigut tant amb les seves tonteries, que a algun de nosaltres fins i tot li ha caigut alguna llàgrima i tot!

Però el moment que més esperàvem ha estat el de picar el tió amb els nostres bastons. Hem picat tan fort com hem pogut i hem anat a la recepció a cantar les cançons i recitar el poema a la Judit, la noia que ens saluda cada dia quan sortim de l’escola. Hi hem estat una bona estona; la que han necessitat els nostres tions per preparar els nostres regalets. Hem tornat al gimnàs amb les famílies i hem tornat a picar els tions. I …sorpresa! En aixecar les mantes hem trobat el que buscàvem: alguna joguina i unes llaminadures.

En aquell moment ja ens hem reunit amb les nostres famílies. Els hem fet petons i abraçades i ells han aprofitat per fer-nos algunes fotos. I…ara sí que això ja s’acaba. Demà no anirem a l’escola, però divendres  farem el final de festa fent una visita al pessebre vivent i escoltant les nadales dels alumnes d’ESO. I en acabat…vacances!

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading