Els dracs fem un “tastet de música” al Conservatori

Ahir al matí els nens i nenes d’EI5 vam anar a fer un TASTET DE MÚSICA que ens havien preparat els nostres “veïns”, els professors del CONSERVATORI DE MÚSICA de Manresa. Només arribar, ens va rebre el David Sisó. I entre ell, l’Anna Vega, la Marta, el Lluís i uns quants professors més, ens van explicar que en primer lloc practicaríem algunes cançons, danses i ritmes, i així després podríem participar en el conte que ens explicarien a continuació: Robert Schumann i el cavaller del bosc.

Ens varen presentar en Robert, un compositor de música que va viure fa molts i molts anys i ens en varen explicar la seva història. Entremig del conte, vam poder participar activament a través de la música i el moviment. En una de les cançons, quan sonava el clarinet havíem d’aixecar un punt de llibre d’un follet que ens van acabar regalant; en una altra, picàvem un ritme amb uns palets xinesos i amb els peus; en una altra, havíem de seguir amb la mirada el moviment que feia amb el mocador el nostre company … Vam poder veure i sentir in situ la guitarra, el piano, el clarinet, les timbales, el triangle i els cròtals i alguns de nosaltres fins i tot vam poder tocar el pandero. Al final de tot, el David ens va fer unes quantes preguntes com ja ens havia avisat: com eren els vestits de la gent que vivien en aquell temps? quin instrument tocava en Robert?….

Si l’objectiu dels professors del Conservatori era aconseguir despertar-nos interès i amor per la música, us podem assegurar que ho van ben aconseguir! Ens ho vàrem passat genial!

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading