Els dracs fem cagar el tió

Aquesta tarda els dracs d’EI5 hem fet cagar el tió. Hem estat els primers del parvulari! Hem començat la tarda, però, visualitzant un vídeo que havien preparat les nostres mestres amb fotos de diferents moments d’aquest primer trimestre a l’escola: en la nostra sortida a Balsareny, fent psico, anglès, music, preparant el pessebre o jugant amb els nostres amics. I com ja és tradició, també hem pogut veure la nadala que enguany han preparat les mestres d’infantil per desitjar-nos unes bones festes. Aquest cop ens ha tingut en suspens fins a l’últim moment! Tot seguit, hem recitat el nostre poema “El pessebre”a les nostres famílies i, amb tota la il·lusió del món, hem cantat dues cançons acompanyats del so del teclat: “el rabadà” i “Jingle Bells”; amb la segona, fins i tot hem tocat la pandereta. Hem cantat molt bé, i suposem que és per això que hem rebut molts aplaudiments.

Però el moment que més esperàvem ha estat el de picar el tió amb els nostres bastons. Hem picat tan fort com hem pogut i hem anat a la recepció a cantar les cançons i recitar el poema a les noies que hi treballen i també a famílies que hi eren en aquell moment. Hi hem estat una bona estona, la que han necessitat els nostres tions per preparar els nostres regalets. Hem tornat al gimnàs amb les famílies i hem tornat a picar els tions. I …sorpresa! En aixecar les mantes hem trobat el que buscàvem. Ho hem fet dues vegades, i les dues hem tingut èxit!

Un cop amb els regals a la mà ja ens hem reunit amb les nostres famílies. Els hem fet petons i abraçades i ells han aprofitat per fer-nos algunes fotos. Us hem preparat un recull de vídeos perquè els que hi heu sigut pugueu reviure aquests moments tan especials, però sobretot pels que no heu pogut venir, perquè així serà una mica com si ens haguéssiu espiat per un foradet:

També hem penjat unes quantes fotos perquè les pugueu descarregar:

Publicat dins de 1

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading