Els dracs fem cagar el tió

Aquesta tarda els dracs hem fet cagar el tió. Ens hem trobat al gimnàs amb vosaltres -les nostres famílies- a les quatre, i el primer que hem fet és recitar-vos el nostre poema “L’escola és tancada”. Ho hem fet les tres classes per separat, ja que amb l’emoció, sinó, uns corríem més que els altres! Després hem cantat la nadala “el rabadà”; hem hagut d’esforçar-nos per recordar-ne tota la lletra, perquè és molt llarga! I a continuació hem cantat una cançó en anglès: Jingle Bells. Aquesta, tenia sorpresa inclosa: la nostra companya d’EI5,la Carla, l’ha encetat fent sonar la melodia amb el teclat. Com que es tractava d’una cançó molt alegre, l’hem acompanyat fent uns ritmes amb els cascavells i els ous sonors. No era fàcil, però ens n’hem sortit molt i molt bé!

Un cop recitat el poema i cantades les cançons, la Roser, que feia presentadora de l’acte d’avui, ens ha convidat a veure un recull d’imatges del primer trimestre en el que ens vèiem tots nosaltres fent activitats tant a dins com fora de les aules. I un any més, també hem vist el vídeo de la felicitació nadalenca que ens han preparat les mestres de l’equip d’educació infantil. Com sempre, les que més ens han fet riure han estat les que anaven vestides de dimonis!

Finalment ha arribat el moment més esperat, el de picar el tió mentre cantàvem la seva cançó. Ho hem fet amb totes les nostres forces i hem anat a recepció a recitar altra vegada el poema. Quan hem tornat al gimnàs, hem tornat  a picar i…. sorpresa! Han aparegut un munt de sorpresetes a sota de les mantes que cobrien els nostres tions.

Ha estat una tarda bonica en la que hem compartit l’alegria de poder celebrar un Nadal tots junts un any més. Moltes gràcies per haver vingut! Us deixem un vídeo i unes quantes fotos de record…

https://youtu.be/rVlE3izWd8Q

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading