Els dracs coneixem la trompeta, el saxo, el violí i el cello

Fins ara havíem rebut la visita de pares i avis músics. Avui, com a novetats, els dracs hem tingut la sort de comptar amb els músics més joves de cada família. Per una banda, ha vingut la Noa de P5B i el seu germà Jan, i per l’altra, l’Unai, que és germà del Julen (també d’EI5B).

La Noa ens ha ensenyat com es munta i es prepara el cello abans d’una actuació, i ens ha tocat una petita peça. També ens ha explicat quines notes són cadascuna de les 4 cordes que té l’instrument i com s’agafa bé l’arquet. El Jan ha fet el mateix amb el saxo i amb la trompeta. Ens ha sabut explicar les diferents parts d’aquest instruments de vent. I per últim, l’Unai ens ha presentat el violí. Ell, que ja és més gran, ens ha fet una mica més d’explicació de l’instrument; per exemple, ens ha demostrat en què consisteix la tècnica del pizzicato. Una de les que ha tocat la coneixíem molt bé, perquè la vàrem cantar l’any passat per les caramelles, i  li hem proposat de cantar-la mentre ell  la tocava.

Al final de tot, els que hem volgut els hem pogut fer preguntes. Els hem demanat com és que havien escollit aquell instrument, on aprenien a tocar-lo, quant temps feia que el tocaven, on l’havien comprat…Algunes de les preguntes i respostes han estat ben curioses. Voleu jutjar-ho per vosaltres mateixos?

Qui ho havia de dir que tan joves ja es defensarien tan bé amb l’instrument! Moltíssimes gràcies per venir!

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading