Els dracs celebrem Halloween: trick or treat?

No tothom té tanta sort com els dracs d’EI5 de la nostra escola de tenir unes companyes a la classe que parlen l’anglès gairebé a la perfecció. I no només això… que coneixen -tant elles com les seves famílies – les tradicions americanes perquè les han viscut de primera mà… Segur que ja heu endevinat de qui estem parlant. La Remi i la Marlo, les bessones d’EI5A, són de Utah, als Estats Units, i aquest és el segon curs que estan vivint a Manresa i venint a l’escola. La seva mare, la Jessica, es va oferir per preparar-nos una petita festa de Halloween i explicar-nos coses de la festa en anglès i, evidentment, ho vàrem trobar una idea genial.

Així és que ahir a la tarda va venir al “Pisdebaix”, i tant ella com les seves dues filles es van vestir amb roba típica de Halloween. Ens van convidar a tots els dracs a anar a l’aula de Musicos per tenir més espai, i allà la Jessica ens va dir que ens explicaria com es viu la tradició de Halloween al seu país.  En primer lloc ens va posar música i ens va convidar a ballar com si fóssim monstres. Això sí que ens va agradar!

Després, la Remi i la Marlo ens van regalar unes petites bosses de paper, i -seguint les instruccions que ens anava donant la seva mare i que enteníem molt bé- vam dibuixar-hi un fantasma i vam escriure-hi “Happy Halloween”. Però quin sentit tindria una bossa de Halloween buida? Doncs cap! És per això que vam tornar a baixar cap a les aules per posar en pràctica el que la Jessica ens havia explicat. Vam trucar a la porta: knock knock! I tan bon punt les mestres la van obrir els vàrem cridar: “trick or treat?” La sorpresa va ser que ens van omplir cada bosseta amb un globus i una enganxina. La Jessica ens havia explicat que a Amèrica regalen caramels i llepolies, però a l’escola ho vàrem adaptar perquè tots poguéssim gaudir del regal.

Quina tarda més xula que vàrem passar. Ens agrada moltíssim celebrar la castanyada, però també gaudim fent petits tastets de tradicions d’altres països.

No us perdeu el vídeo! També podeu fer una ullada a la galeria d’imatges que us hem preparat:

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading