Els dracs anem a les aules d’ESO a parlar-los de l’sPATIa

Durant tres setmanes, les classes dels dracs ens hem organitzat per anar en diferents moments a les aules de 1r, 2n, 3r i 4t d’ESO a explicar-los els canvis que hem estat fent al nostre pati amb el projecte sPATIa i a demanar-los que ens ajudin a tenir cura dels nous espais que hi hem creat.

Per grups, vàrem anar a les diferents aules i el primer que vam fer és mostrar-los el vídeo de la primera matinal en què alumnes, famílies i mestres vàrem estar creant les diferents estacions d’aprenentatge. Per cert, era el primer cop que estàvem a l’edifici dels de secundària; que diferent que són les seves aules i passadissos dels nostres!

A continuació, alguns de nosaltres els vam fer un petit comentari referent a la importància de mantenir aquests nous espais en bon estat. Pensem que si tothom és conscient de la feina que ha portat i (ens continuarà portant) la creació d’aquests espais i de la seva utilitat ens resultarà molt més fàcil tenir-ne cura i gaudir-ne tots plegats. Gràcies per rebre’ns amb tanta amabilitat!

A continuació veureu l’enregistrament d’un o dos grups de cada classe explicant el mateix que van explicar als alumnes d’ESO. En aquest cas, els veureu a la seva classe preparant les posteriors exposicions:

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading