El Xevi toca la bateria

Aquesta tarda, el Xevi ens ha donat una grata sorpresa als elefants. Ens ha acompanyat a l’aula de música d’ESO, i allà hi hem descobert una bateria! Ell la sap tocar molt bé! I amb l’ajuda de l’Arnau, que fa p3 i del Gerard, ens ha explicat les parts d’aquest instrument i ens ha fet una demostració de com es toca. Quina marxa que portava!

Primer ens ho hem mirat una mica de lluny, però de seguida ens han vingut ganes de posar-nos a ballar. Ho hem fetacompanyant la cançó del “pica-soques” i després la de “els pirates”, però com que els faltava una mica de ritme ens hem atrevit amb la peça més rockera que ens va tocar l’altre dia el Martí amb la guitarra elèctrica: Highway to Hell. També hem jugat al joc de les estàtues, que consisteix en ballar mentre sona la bateria i parar de cop quan para la música. I al final de tot, hem pogut passar un per un a fer sonar aquest instrument de percussió que sona tan potent amb les baquetes. Per acabar de fer-nos contents, el Xevi ens ha portat uns dibuixos d’uns gegants tocant la bateria perquè els puguem pintar. Quin detallàs!

Moltes gràcies per venir! Ara, quan sentim a parlar d’una bateria, ja sabrem de quin instrument es tracta i com es toca.

Publicat dins de 2

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading