El protagonista de la setmana

Coneixeu l’activitat dels elefants “El protagonista de la setmana”? Durant el segon i el tercer trimestre, cada setmana dos infants hem estat els protagonistes del nostre grup classe. Hem omplert una bossa amb cosetes de quan érem petits (robeta, joguines, contes, fotografies…) o altres objectes importants o rellevants per a nosaltres i l’hem portat a l’escola el dilluns que ens tocava.

Durant la setmana anàvem explicant quins eren els objectes que havíem portat i per què havíem escollit aquests i no uns altres.  D’aquesta manera, ens hem pogut anar coneixent millor els uns als altres i també hem tingut una de les primeres oportunitats de parlar davant dels companys i començar a perdre la vergonya.

El que més ens ha agradat és veure que quan érem nadons no teníem gaires cabells i tampoc teníem dents. També ens hem divertit posant-nos la robeta d’aquella època a sobre i adonant-nos com hem arribat a créixer! I mostrant les nostres joguines preferides hem conegut una mica més els gustos dels nostres amics. En comparació al setembre, que gairebé no ens coneixíem i ens mostràvem vergonyosos entre nosaltres, ara ja som un grup molt més cohesionat i gairebé es podria dir que una petita família.

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading