El Pot Petit ve a l’escola!

Aquesta tarda hem estat els nens i nenes més afortunats de la ciutat de Manresa…i potser fins i tot de la comarca del Bages!!! I sabeu per què? Doncs perquè hem rebut un regal preciós de part de l’AMPA de l’escola: un concert dels nostres músics preferits, el Pot Petit! No cal que us expliquem qui són, perquè segur que tots coneixeu les seves cançons més populars, com ara “els pirates”, “el lleó vergonyós”, “el rock de la formiga”… Aquestes cançons ens tenen completament enganxats des del primer dia que les vàrem començar a sentir, i són màgiques, perquè ens fan moure el cos com ningú.

I us ho podeu imaginar? Avui teníem els components del Pot Petit al nostre pati, tocant només per a nosaltres:  la Jana, en Pau, la Melmelada Band i els seus amics de dins el Pot Petit que anaven apareixent en forma de titella per explicar-nos les seves aventures i fer-nos cantar les seves cançons.

Com que vosaltres no hi heu pogut ser però sabem que també us sabeu les seves cançons, hem pensat que us agradaria poder-los veure encara que sigui per l’objectiu d’una càmera…:

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading