El patufet (i els seus pares). Fira mediterrània de Manresa

El dijous dia 10 d’octubre els infants de Parvulari 4 i 5 anys anirem a la sala petita del Teatre Kursaal per veure l’obra “El Patufet ( i els seus Pares)”, una adaptació de la popular rondalla catalana que més agrada als petits de la casa, a càrrec de la companyia Teatre NU.
Ens trobarem tots a la pista dels 50 anys, per marxar a les 15:00h. SIGUEU MOLT PUNTUALS ja que el teatre comença a les 15:30h.

Aquesta és una petita sinopsi que hem extret de la pàgina web de la companyia: “Hi havia una vegada una entranyable parella a qui agradava cantar; cantava ell, cantava ella….” Un dia aquesta parella va decidir entrar en el món de la maternitat i la paternitat, i ho va fer amb alegria i il·lusió. De seguida, però, un fet inesperat els va omplir de patiment: l’infant naixeria molt i molt petit.

Aquesta adaptació de la popular rondalla catalana, una de les preferides per als menuts de casa, fa una picada d’ullet al món actual. En la nostra versió presentem uns pares novells i excessivament protectors amb el seu fill. És un text escrit en un vers picat i viu, amb tocs d’humor, i tendresa. Inspirat en la tradició catalana que ha fet néixer aquest personatge però amb una mirada actualitzada, moderna i global. En Patufet (i els seus pares) compta amb la música i les composicions originals d’en Pep López. Un espectacle que connecta amb humor la història tradicional amb les obsessions d’avui.

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading