El pare de la Carla toca la bateria

Aquesta tarda el pare de la Carla d’EI4C,el Dani Soldevila, ha vingut a l’aula de Musicos. Allà, en un racó, hi ha trobat un bombo, uns platerets, uns timbals… Quan hi hem arribat els gegants, ha començat a ajuntar-ho tot fins que ha aconseguit muntar…UNA BATERIA!

Mentre ens explicava un conte sobre un elefant molt gros que s’anava trobant amb els seus amics i es dirigia a l’escola, ens ha anat presentant totes les parts que formen la bateria. A més del bombo, els platerets i les timbales també ens ha ensenyat el Charles, el Goliat (té nom de gegant!), la caixa… i les baquetes (que serveixen per tocar aquest instrument de percussió).  Per cert, de baquetes n’hi ha unes que es diuen escombres i que serveixen per tocar més fluixet.

A la Carla li ha agradat  molt ajudar al seu pare, es notava que no era la primera vegada que veia aquest instrument. I als altres, el que més ens ha agradat ha estat poder tocar les diferents parts de l’instrument i ballar amb molta”marxa”. Sabíeu que la bateria es toca amb les mans i els peus? Per tocar el bombo, per exemple, no es fa amb les baquetes sinó amb un pedal que accionem amb el peu.

El  Dani ens ha ensenyat diferents ritmes que es poden tocar com ara el rock, la bossa nova, la samba, el swing, el funky… i ens ha fet una demostració de com es toca la bateria mentre acompanyava una cançó de youtube.

El vídeo que  hem fet torna a ser una mica llarg…però és que sí l’escolteu bé segur que aprendreu moltes coses!

Moltes gràcies per venir, Dani! Ha estat xulíssim!

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading