El nostre primer dia d’escola

Avui sí que ja podem dir que tot torna a la normalitat; o si més no, que recuperem la nostra rutina. Els infants d’EI4 i Ei5 ja hem començat a anar a l’escola. Hem coincidit amb els mateixos companys i les mateixes tutores que el curs passat, però en aules diferents. Les mestres ens han explicat que aquest any alguns tindrem una mestra d’anglès nova que es diu Laia, i que els que teníem a la Queralt a l’atelier , enguany coneixeríem a la Judit. Hem aprofitat el matí per endreçar el material escolar al seu lloc, per parlar amb els amics sobre l’estiu i per jugar una estona al pati. Alguns ja ens hem quedat a dinar a l’escola, i a la tarda hem jugat i hem fet altres activitats variades. Que divertit que és tornar a estar amb els amics!

Pels elefants, en canvi, tot era més nou. Alguns ja coneixíem una mica l’escola perquè ja veníem a la Llar, però alguns altres ens haurem de familiaritzar mica en mica amb l’espai i les mestres. És per això que avui, durant l’estona que hem estat a les aules, ens han acompanyat les famílies; així, la nostra adaptació serà més fàcil.

Us deixem un recull de fotos de l’arribada a l’escola, i també d’algun moment a les aules i al pati perquè com diuen, una imatge val més que mil paraules. Per cert, veieu quina cuina tan xula que ens hem trobat al pati? Les mestres ens han explicat que ha estat molt difícil construir-la, i que és molt important que cada vegada que hi juguem la deixem neta i endreçada, pels que vinguin després. Oi que ens ajudareu?

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading