El Jordi Vilaseca ens dona la benvinguda al curs

Aquest matí cap a quarts de 10 hem anat a l’arbreda. Les mestres ens han dit que ens hi esperava el director de l’escola, el Jordi Vilaseca. I era veritat! Hi era ell, al costat de les lletres que deien “escola Joviat” i una fotografia del seu pare, Josep Vilaseca Atset, fundador de l’escola.

Ens ha donat la benvinguda al curs i ens ha volgut explicar la història de l’escola. Nosaltres l’escoltavem amb atenció. Ens ha explicat que el seu pare un dia es va cansar de la feina que feia i va decidir que obriria una escola. Alguns de nosaltres de seguida ja hem entès que ens estava parlant de la nostra, la Joviat! Diu que quan l’escola va començar només tenia 8 alumnes. I mireu ara! En som una bona colla!

El Jordi ens ha regalat un llibre que es va publicar quan l’escola va celebrar els seus 50 anys… Déu meu, si l’escola és més gran que molts dels nostres pares i mares,  62! I també ens ha donat un cistellet amb pinyes, els pinyons de les quals ens simbolitzen a cadascun de nosaltres. Si volem aconseguir alguna cosa important, hem de fer pinya tots plegats!

Hem acabat la trobada fent-nos unes quantes fotos amb el Jordi. Érem tants que ell quasi no es veia! Busqueu a la foto de portada, a veure si el trobeu…

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading