El dijous llarder ens vestim d’esportistes!

Avui ha estat un dia ple d’activitats, perquè no era un dijous qualsevol, sinó dijous llarder! Però abans de començar amb les activitats de dijous llarder us hem d’explicar que avui tocava anar a l’escola vestits d’esportistes.

Juguem a un joc? En les següents fotos hi heu de trobar algun nedador, una jugadora de bàsquet i un de futbol (del Barça o del Betis); també podeu buscar alguna animadora, alguna ballerina, un jugador de tennis, un surfista, un atleta, una jugadora de rugby… Algú de vosaltres sap trobar algun altre esportista diferent?

Avui, a diferència dels dos últims dies, no hem fet cap taller de carnestoltes. Avui l’hem fet de cuina. Ens hem preparat un entrepà amb el pa i l’embotit que hem portat de casa per poder-nos-el menjar durant la sortida de la tarda. Els que hem volgut hem sucat el pa amb tomàquet i/o oli. Això sí, el que més ens ha costat ha estat no menjar-nos-el mentre el preparàvem!

I a la tarda hem anat al passeig del riu a jugar una estona i a menjar-nos els entrepans tan bons que havíem preparat al matí:

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading