El bosc dels gegants

Aquests dies els gegants hem estat molt enfeinats creant un bosc preciós. Mireu, mireu com n’és, de bonic!

No hi ha cap arbre igual, de la mateixa manera que no hi ha cap infant igual, i tots junts formen aquest bosc tan preciós, ben divers i ple de colors i formes.

Per crear-lo, primer ens vàrem fixar només en els colors dels boscos a la tardor, per després pintar la base de les nostres obres d’art. Vam pintar amb esponges, pintures i les nostres mans i dits que també feien de pinzell. Tot conversant va sortir el nom dels colors que necessitaríem: el verd fort i fluix pels arbres que no perden les fulles; l’ocre, el marró, el groc… per les fulles seques que cauen. I també el vermell, taronja i lila com les fulles d’alguns arbres fruiters a la tardor. Cadascú va escollir els que més li agradaven per pintar la base.


Després vam sortir a observar el tronc i les branques dels arbres que tenim al pati. Vam comprovar la seva alçada, la seva amplada i els vàrem comparar uns amb els altres. Els arbres fruiters tenien el tronc i les branques més primets. El pi era el més alt i amb el tronc més gruixut de tots, seguit de les moreres.
També ens vàrem fixar en les seves formes i vam comprovar que el tronc sempre era més gruixut que les branques.


Després vam anar a l’atelier i amb la pintura de la base ja ben seca, al damunt hi vam dibuixar amb cera negra el tronc i les branques d’un o més arbres.
També vam observar imatges d’altres arbres que no tenim a l’escola, com per exemple l’avet.

Per acabar us deixem tres vídeos perquè pugueu veure com hem treballat de valent els dracs vermells, verds i blaus, respectivament:

 

 

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading