Dimecres: fem ioga i tallers

Avui al Parvulari hem començat el dia força relaxats, ja que hem fet amb una sessió de ioga. Les mestres ens han explicat que la pràctica del ioga ens permet tenir una millor postura corporal, ens relaxa, i ens ajuda a mantenir l’atenció i a concentrar-nos. Hem començat mirant unes imatges on diferents nens i nenes feien diferents postures, i les hem intentat copiar. Algunes eren molt fàcils, però altres requerien tenir molt equilibri i ens han costat una mica més. Hem fet la postura de l’arbre, de la cobra, de la papallona, la muntanya, la vela….

Un cop ja estàvem entrenats, hem escoltat el conte que ens va preparar una mare l’any passat i que serveix de fil conductor per anar fent les diferents asanes. Segur que a les famílies d’EI4 i EI5 ja us sona, perquè és una activitat que vam poder fer a casa durant el confinament. Quina il·lusió poder-la fer tots junts, ara!

Us deixem l’enllaç per si voleu practicar a casa:

L'illa màgica

A la tarda, hem continuat relaxant-nos mentre pintàvem mandales amb imatges primaverenques. I durant la resta del dia, els alumnes de cada curs hem fet els diferents tallers que ens han proposat les mestres. A EI3, “les nostres emocions”. A EI4, “anem creixent”, i a EI5 “els ossos de l’esquelet”. En el post de demà us explicarem en què consistien i us en mostrarem algunes imatges.

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading