Dimarts de pentinat “fashion” i taller de maquillatge

Avui hem tornat a l’escola després d’un llarg cap de setmana de 4 dies. Tot i ser ja dimarts, per a nosaltres era el primer dia que havíem de dur les consignes que ens havia anunciat el rei Carnestoltes. És per això que hem vingut amb uns pentinats molt diferents als habituals: alguns hem fet invencions estrafolàries; altres ens hem fet cues de coloraines, crestes ben punxegudes o ens hem posat perruques divertides. Podreu veure la varietat en aquest recull de fotos:

I com no podria ser d’altra manera en una setmana tan divertida i festiva, aquest matí hem fet un taller de maquillatge a les diferents aules del parvulari. Les mestres ens han mostrat diferents models de personatges i, en parelles, hem pintat les cares dels nostres companys i companyes. Ha estat molt divertit i segurament un dels dies del que portem de curs que hem fet servir més el mirall!

I per acabar-ho d’adobar, a l’hora del pati ens ha vingut a visitar una rua de nois i noies d’ESO que ens han animat a ballar amb ells per celebrar el carnestoltes. Un ocellet ens ha dit que demà tornaran! Que bé!

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading