Dijous: matinal esportiva cultural i Càrdio patinador

Abans d’explicar-vos el que hem fet avui, tenim pendent posar-vos al dia dels tallers d’ahir dimecres; de fet, uns tallers que ja fa dies que estem treballant… Els nens i nenes d’EI3, durant la setmana, hem estat treballant les emocions. Ens hem centrat en quan estem contents, enfadats i tristos, però també hem parlat d’altres emocions que vivim en el nostre dia a dia. Una de les activitats que hem fet és escoltar músiques que ens fan sentir de diferents maneres i moure’ns tenint en compte el “color” de la música que sentim. No us ensenyem fotos de l’activitat principal perquè volem que sigui una sorpresa. Veureu el resultat de les activitats penjat al passadís quan vingueu a buscar-nos a l’escola.

Els infants d’EI4 vam portar a l’escola una foto de quan vam néixer, una altra amb 2 anyets i una d’actual. Amb elles hem muntat uns pòsters per comparar els canvis que hem fet durant tot aquest temps. Ens fan molta gràcia! I que guapos i guapes que som tots!

I els d’EI5 hem conegut els ossos del nostre esquelet. Els hem retallat, hem enganxat cadascun al seu lloc, i els hem etiquetat.

I ara sí, us volem explicar el que hem fet aquest matí, perquè n’hem gaudirt molt! Trobàvem a faltar sortir de l’escola a fer una activitat tots junts… Per començar la matinal esportiva, ens hem repartit en dos espais diferents; la meitat dels grups del Parvulari ens hem quedat a la zona del Passeig del Riu  i hem pogut fer diferents activitats acompanyats pels monitors del curs de SEAS: ballar, cantar cançons acompanyats de les guitarres, veure la representació del conte “Pere i el Llop”, i escoltar un conte. Els altres grups hem anat al Pavelló de Joviat Folch i Torres i també hem pogut fer 5 activitats diferents: en una hem jugat amb pilotes i globus, en una altra hem fet volar una pilota amb el paracaigudes entre tots; també hem fet un circuit, hem jugat a posar-nos dins dels cercles en grupets quan parava la música i ens hem llançats “frisbees”. Un cop hem acabat el primer torn, hem esmorzat i hem canviat de zona i d’activitats.

El millor perquè us en feu una idea és que mireu les següents imatges:

I passades les 12h, quan hem arribat a l’escola…sorpresa! Una patinadora ha fet una demostració de patinatge mentre esperàvem el Càrdio. Quan el Càrdio ha aparegut, ens hem posat molt contents i li hem volgut xocar la mà!

Ja només manca un dia perquè s’acabi la Setmana de la Salut… Però també estem a punt de començar les vacances de Setmana Santa!

Demà farem les mones, penseu que no cal que portem esmorzar perquè aquest any ens les menjarem a l’escola!

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading