Decorem el passadís. El planeta és ple…d’aigua

Com que quan fem un projecte al Parvulari ens agrada endinsar-nos-hi de ple, hem començat a decorar el passadís amb elements de fauna i flora del fons marí.

A l’atelier tots els infants de parvulari hem REUTILITZAT (recordeu les 3 erres!)  material que vam demanar de reciclatge com ara ampolles de plàstic, oueres de cartró, revistes de joguines, plàstics de bombolles i d’aquí n’han nascut les algues, el corall, les meduses, les estrelles de mar, les tortugues marines, els peixets, els pops, les pedres…A qui li ha anat molt bé les nostres creacions és al peix Aleix, que fins ara estava molt sol al passadís i se sentia com peix fora de l’aigua…;)

La Marta i la Laia que han estat fent pràctiques a EI4A i EI4B ens han ajudat molt en tot el procés, ja que han basat les seves pràctiques en el mateix projecte “salvem el nostre planeta Terra”. I entre elles i les mestres han posat el toc final penjant els grans murals al passadís. Ens han quedat molt “xulos”!

Per cert, avui és l’últim dia que la Marta i la Laia estan amb nosaltres fent pràctiques a l’escola. Aprofitem per donar-los les gràcies pel seu treball i la seva bona actitud amb l’equip de mestres i els infants. Estem segures que les trobaran molt a faltar!

A la galeria de fotos podreu veure imatges de tot el procés:

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading