Cor Gran a Music in English

Des de l’àrea de Music in English també hem estat treballant els Nadius Americans i Cor Gran:

En primer lloc hem conegut un amic de Cor Gran que es diu John Brown. Amb ell hem repassat els números de l’1 al 10 en anglès i hem après la seva cançó acompanyats dels acords de la guitarra. Els més petits la cantem més a poc a poc i els més grans ens atrevim a fer-ho una mica més ràpid. Aquests nens i nenes som els elefants verds (de P3):

També hem escoltat la mateixa melodia de John Brown tocada per un instrument que desconeixíem: l’acordió. N’hem estat observant un de joguina i hem vist com s’ha de fer perquè soni. A l’acordió, l’acompanya un tambor:

Hem fet una rotllana i hem caminat amb la pulsació. A EI5 canviàvem de direcció al final de cada frase.

Una altra cançó que hem après és aquesta. Per entendre el que cantàvem, prèviament hem treballat el següent vocabulari: go hunting, arrow, bow, bear, buffalo, watch out!

Com sabeu, el foc té molta importància en la cultura dels Nadius Americans. Hem escoltat la peça “dansa ritual del foc” de Manuel de Falla. Hem intentat reconèixer els instruments que hi apareixen: el piano, les flautes travesseres, els oboès, els violins, el tambor, les trompes…

Amb la mateixa melodia i unes grans teles de color taronja i vermell que ens recorden el foc, entre tots hem emulat el seu moviment, tenint en compte que de vegades la música sona fort i de vegades sona fluix. Aquí podeu veure un petit fragment de quan ho feien els dracs blaus:

Abans d’acabar les sessions la mestra ens ha repartit plomes de colors i, en parelles, ens hem fet massatges de relaxació escoltant aquesta música. Alguns preferíem fer-nos els massatges nosaltres mateixos…En aquest fragment, els que ens fem pessigolles amb les plomes som els dracs de la Mercè:

Aquesta és la música que escoltàvem:

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading