Construïm la maqueta d’un poble medieval

Com ja sabeu, aquest curs estem immersos en el projecte “Temps de castells”, que engloba diferents coneixements sobre l’època medieval. El tret de sortida del projecte va ser la visita que ens va fer el Ramiro. A partir d’aquell moment, hem fet diferents activitats: hem visitat el castell de Balsareny, hem dissenyat petits prototips de màquines del temps per acabar construint-ne una de gran en 3 dimensions, hem anat a la Seu a veure els vitralls i n’hem construït…Fins i tot va venir l’Arnau, un estudiant d’història a la universitat, a explicar-nos com es vivia en aquella època.

Doncs bé, amb tota la informació que hem anat recopilant i tot el que hem anat aprenent sobre l’època, ens hem atrevit a construir la maqueta d’un poble medieval. Com que al pis de baix som molts nens i nenes, ens hem repartit les tasques.

Els elefants d’EI3 ens hem cuidat de fer l’hort. Per poder plantar les pastanagues, els tomàquets, enciams, cebes i carabasseres fetes amb plastilina, abans hem hagut de modelar les eres on s’havien de plantar.

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading