Concerts de Santa Cecília

Amb motiu de la festivitat de Santa Cecília (que va ser el 22 de novembre) durant aquests dies, els nens i nenes de 5è de primària han sortit de les seves aules per venir a cantar, ballar i tocar instruments per a nosaltres.

Els primers de fer un concert el dimecres 1 de desembre van ser els d’EP5B i el públic vam ser els infants d’EI5 (estava previst fer-lo uns dies abans però no va poder ser per culpa de les inclemències del temps). A l’hora del pati, en petits grups, van fer micro-actuacions inventades: van fer balls, van tocar els timbals, el piano, i van cantar cançons que ells mateixos havien escollit. Tot seguit, van fer tres actuacions tots junts: una peça instrumental amb l’ukelele (que és l’instrument que aprenen els nens i nenes a partir de 3r de primària), un ball , i van cantar una Nadala.

Els gegants i els elefants hem hagut d’esperar fins avui dijous dia 9, però també hem pogut gaudir de les cançons i balls que ens han ofert els nens i nenes d’EP5C i EP5A respectivament. A més, hem pogut veure i escoltar de ben a prop la guitarra clàssica, la bateria, el teclat i alguns instruments de percussió.

Moltíssimes gràcies per pensar en nosaltres! La música ens encanta, i més si la feu els nostres companys de Primària!

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading