Comencem una setmana saludable amb el Projecte SI

Ahir al matí van arribar a l’escola el Càrdio i el seu germà Cardiet. Ells vénen un cop al trimestre a passar una setmana amb nosaltres i a proposar-nos activitats que ens ajudin a aprendre quins són els hàbits saludables que afavoriran que tinguem una vida millor.  La Roser es va encarregar de presentar-nos-els i ens va convidar a tocar-nos el cor, per sentir com bategava. Alguns encara no sabíem massa on l’havíem de buscar, però no patiu que quan acabi la setmana segur que ja ho hem après…

Segons el Càrdio, hem de menjar de tot i ens hem de moure: nedar, patinar, anar amb bicicleta…També hem de dormir moltes hores perquè el nostre cor pugui descansar.  Ens va dir que seria bo anar al llit, com a molt tard, a les 21.00h per poder dormir fins a 12 hores seguides. Si el cervell descansa, després ens podem concentrar i tenim prou energia per gastar durant tot el dia.

En aquesta galeria veureu fotos de l’estona que vam estar parlant sobre hàbits saludables i també fotos de grup amb el nostre amic Càrdio.

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading