Comencem el projecte de “Cor Gran”

El divendres al matí vam tenir una visita inesperada que donarà el tret de sortida del projecte que treballarem des d’ara i fins a final de curs tots els infants de Parvulari amb l’ajuda de les nostres mestres i sobretot amb la col·laboració de les nostres famílies.

Ens va venir a veure una nena anomenada Cor Gran. De fet no era la primera vegada que sentíem el seu nom. Les mestres ens havien explicat un conte sobre ella uns dies abans. També una estona abans de que ella arribés al Gymjovi, la Maria de psicomotricitat ens havia explicat unes quantes coses sobre ella. Ens va dir que és una nena molt inquieta que ve de l’oest americà i que vol descobrir la seva cultura i la resta de cultures d’arreu del món. També ens va dir que a la seva tribu parlen un idioma com el nostre però amb les paraules al revés. I que ella sempre va acompanyada de la seva capsa dels bons records per mirar les coses que hi porta a dins quan s’enyora de la seva terra i de la seva gent.

De fet, va venir amb la seva capsa dels bons records! En ella hi portava un parell de fotos de la regió on viu, el conte del “Petit Llobató”, una foto del seu cavall, una recepta d’un plat que li agrada molt, un paper amb el nom dels seus familiars escrits, uns bongos… Molt ens temem que aquestes són algunes pistes de les aventures que ens esperen a l’escola durant els propers mesos.

Pel que sabem fins ara, dins d’aquest projecte tan especial, ric i global, Cor Gran ens convidarà als infants, les famílies i a la resta de comunitat educativa a descobrir i conèixer les nostres arrels i el nostre entorn amb una mirada amorosa i càlida.

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading