Comencem l’escola al Pis de Baix

Enguany és el primer cop que comencem l’escola tan aviat. Avui només és 5 de setembre i els infants de Parvulari  i Primària ja hem tornat a les aules.

Aquest curs ens hem trobat amb algunes novetats. Els elefants d’I3, per exemple, estem establerts a dalt, al mateix pis que els dracs, i tenim unes aules molt espaioses. Les nostres mestres tutores són la Carla i la Mònica. Els dracs d’I5 som veïns dels elefants, i les nostres mestres tutores són la Carlota, la Sílvia i la Sònia. Finalment, els gegants d’I4 continuem amb l’Anna i la Mercè al pis de baix de tot.

Aquest  matí, els més petits d’I3 hem vingut només una estona i ens han acompanyat les nostres famílies, perquè ens fos més fàcil l’entrada a un espai nou amb mestres noves; mica en mica ens aniran deixant a l’escola més estona perquè ens anem adaptant a totes les novetats. A mesura que avanci el curs anirem entrant a l’aula de psico, a l’atelier, al laboratori, a l’atelier de llum…

La resta d’infants, en canvi, hem fet l’horari sencer i ens hem retrobat amb els amics i amigues que ja coneixíem, i fins i tot ja hem sortit a jugar al pati.

Aquest curs ha començat sense restriccions covid i n’estem molt contents. Esperem que la nostra estada a l’escola sigui genial, plena de boniques vivències i grans aprenentatges de tota mena per a tots els que formem part de la comunitat educativa.

Us desitgem un bon curs a totes i a tots!

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading