Comença la 10a setmana de la Salut: dilluns

Aquest matí hem donat el tret de sortida a la 10a. Setmana de la Salut. Tots els infants del Parvulari hem baixat al Pavelló de Joviat Folch i Torres per participar a la Jornada Esportiva Infantil que ens han preparat els alumnes del Cicle Formatiu d’Esports, SEAS. Aquesta vegada els elefants portàvem una samarreta vermella, els gegants una de taronja i els dracs la portàvem verda. Avui sí que era fàcil distingir-nos entre els altres grups de nens i nenes!

Com vam fer amb la matinal planetària, cada grup-classe ens hem repartit en dos subgrups per poder gaudir més de les activitats. Els monitors ens han animat a fer curses de relleus, salts a les màrfegues, un circuit d’habilitats, curses, punteria amb la pilota de futbol,  hem jugat al futbol xinès en rotllana, a bolos i hem fet proves de força.

A la tarda, quan ens hem ajuntat tots a la pista dels 50 anys per assajar les cançons de caramelles, estàvem força cansats. Hi havia algú que fins i tot es podria haver adormit… i és que hem començat el dilluns “a tope”!

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading