Com serà la nostra màquina del temps?

Ara fa una setmana vam tenir la visita del Ramiro, un senyor amb una aparença molt estranya i una mica despistat que s’havia perdut, i li vàrem prometre que li construiríem una màquina del temps perquè pogués tornar a la seva època. Però és clar, som tants infants al Parvulari que ens hem hagut d’organitzar per poder-nos posar d’acord amb quina mena de màquina del temps volem construir. Durant aquests dies, a cada aula amb les nostres mestres, hem estat parlant de com creiem que hauria de ser: de quin material hauria d’estar feta, quins elements hauria de tenir, de quin color la podríem pintar… i hem fet un dibuix dels nostres pensaments perquè en quedi constància i el puguem explicar i ensenyar a la resta dels companys de Parvulari.

Aquest matí a les 9.15h els nens i nenes d’EI4 i EI5 hem anat tots junts a la Pista dels 50 anys a fer una assemblea per posar en comú les nostres idees. Uns quants representants de cada grup classe han sortit a davant de tots a explicar el que havíem acordat prèviament a l’aula. No us penseu que no era un repte, parlar davant de tothom i amb un micròfon! Després, amb l’ajuda de la mestra Cristina, hem recapitulat per adonar-nos de quines són les idees que s’han repetit en tots els grups: hi volem un rellotge, una porta, botons, finestres…Altres temes com ara el material amb el que la construirem ens han fet ballar una mica més el cap. Això sí, si al final ens queda bé potser la fem servir nosaltres i tot! Serà tan xula, tota de coloraines!

Us deixem un vídeo perquè veieu tot el que hem dit a l’assemblea. És una mica llarg però val la pena sentir-nos! Al final del vídeo hi ha les fotos dels nostres prototips i les llistes amb les nostres idees:

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading