Celebrem santa Cecília anant de concert

Aquest matí, els alumnes de 5è de Primària ens han ofert tres concerts per celebrar que era Santa Cecília, patrona dels músics. A les 10 del matí ha estat el torn del primer concert, dirigit als nens i nenes d’EI3. Els alumnes d’EP5A han cantat cançons, tocat instruments i han ballat les coreografies que han estat assajant durant el primer trimestre del curs a les classes de música amb la Maria.

En el segon concert, després del pati, han estat els alumnes d’EP5B els que han ofert les seves actuacions als nens i nenes d’EI4.

I finalment, abans d’anar a dinar, els d’EP5C han actuat davant els infants més grans del parvulari, els d’EI5; aquest cop també hi ha hagut números de màgia.

La veritat és que ens hem portat molt i molt bé, i hem estat molt respectuosos amb els músics i ballarins. Hem tingut l’ocasió de veure i sentir instruments que no coneixem gaire, com ara la viola, el violí, el saxo, el teclat, la bateria… i altres de percussió com els xil·lòfons. A alguns nens i nenes se’ns movien les cames sense voler en sentir aquelles melodies i ritmes tan animats.

Si voleu veure uns quants fragments de vídeos dels concerts, no dubteu a entrar al blog dels alumnes de Primària: ens veureu a nosaltres animant els músics!

Celebrem Santa Cecília

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading