Celebrem els 60 anys de l’escola

El 8 de març de fa 60 anys, en un petit pis al número 13 de la carretera de Vic va néixer la nostra escola. En aquell moment hi havia només 8 alumnes. El lema del fundador -el senyor Vilaseca- perquè l’escola anés endavant va ser des d’un bon principi: “els mestres hem d’ESTIMAR, i quan ens necessitin, posar la mà a l’espatlla als nois i noies.” Aquesta idea ha perdurat i ha acompanyat tots els alumnes al llarg de la nostra història. Aquells vuit nens i nenes s’han convertit en l’actualitat en més de 2000 alumnes entre Joviat1 i Joviat2 que fan els cursos des de la Llar d’Infants fins a Batxillerat. I això sense comptar les persones adultes que venen a fer cursos de formació ocupacional i contínua!

Han passat molts anys i hem estat moltíssimes les persones que hem anat formant part d’aquesta família. És per això que a dia d’avui considerem que tenim mil raons per celebrar-ho amb molta alegria menjant xocolata desfeta i coca . I aquest any encara amb més ganes, perquè 60 és un número molt i molt gran!!!
N’és molt, de bona, la xocolata! Però el fet de compartir la festa amb els companys i amics sempre fa que l’alegria sigui més gran!
PER MOLTS ANYS JOVIAT, I A TOTS PER LA PART QUE ENS TOCA!

Voleu veure com gaudim de la xocolata? Només heu de mirar-nos les cares de felicitat; són impagables!

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading