Carta de Cor Gran des del Marroc

Aquest matí en arribar a l’escola hem trobat una carta que ens havia deixat Cor Gran a cadascuna de les nostres aules. Deia el següent:

Hola amics i amigues!!!!
Ara estaré uns dies al Marroc. He viatjat per tot el continent africà, del sud al nord, i estic encantada amb les coses que he vist i he après!!!
Els dolços i el pa del Marroc són boníssims i m’he fet uns tatuatges preciosos a les mans amb henna.. 
M’he quedat meravellada de la música i les danses d’Àfrica del sud i dels seus pentinats.  No us podeu imaginar com sonen els seus instruments de percussió  i com ballen! Quin ritme!!!
Moltes tribus quan dansen porten unes màscares  xulíssimes!!!
Us envio una foto preciosa de Marràqueix, que és on estic ara. La gent és molt amable i acollidora i em fan sentir com a casa..

Fins aviat !!!!
Us estimo molt!!!!!

P.D: Us trobo a faltar, espero els vostres e-mails per saber què feu per Manresa!
I si les vostres famílies entren a les aules a ensenyar-nos la seva cultura i tradicions, no deixeu d’escriure’m! Em farà molt feliç saber com s’han sentit, què han compartit…. tinc moltes ganes de saber com esteu.!!!

corgrandakota@gmail.com

 

Les mestres del Parvulari volen recordar-vos que Cor Gran serà molt feliç si les famílies que entreu a les aules ens feu arribar els vostres pensaments, sentiments, emocions… L’adreça de mail que ens ha fet arribar també servirà perquè els infants de Parvulari puguem escriure-li i explicar-li tot el que sentim i anem descobrint.

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading