Cantem! Infantil 5 anys II part

Amb el 2n trimestre també han arribat noves cançons. Com ja vam fer el primer trimestre, us deixem els títol i un enllaç de cadascuna de les que hem estat aprenent. Les anirem afegint a mida que les anem aprenent.

LA MOSQUETA

Aquesta cançó ens narra una història d’una petita mosca. Com que sabem en quin ordre succeeixen els fets, la recordem més fàcilment. Però creieu que és la única cançó que coneixem sobre mosques? Doncs no, també sabem la de “una mosca volava per la llum”, i ens fem un tip de riure quan la cantem fent servir només una sola vocal cada vegada…

EL TREN PINXO DE BANYOLES

Aquesta és una cançó divertida. Us imagineu un tren com el que es descriu aquí? Us atreviríeu a pujar-hi? Abans de començar a cantar-ne la lletra i quan s’acaba ens agrada picar un obstinat (silenci/ silenci/ piquem de mans / piquem de mans) . És difícil d’explicar, per aquí… Serà millor que us ensenyem a casa com es fa:

LA FESTA DE LA PAU

Aquesta cançó tan tranquil·la ha estat l’escollida per celebrar el dia de la pau el dia 30 de gener a Joviat Muralla. Ens va molt bé per parlar de en què consisteix la pau, en què es diferencia de la guerra i què podem fer nosaltres a l’escola per treballar a favor de la pau. Veure els dibuixos ens ajuda a recordar la lletra de la cançó. Per cert, ara ja sabem què són un trombó i un fagot i també hem vist una colla de castellers.

MARGARIDETA, LLEVA’T DE MATÍ

Aquesta cançó la fem teatralitzada. Busquem un Pere, i una Margarideta entre els infants de la classe. La Margarideta no es vol llevar amb l’excusa que li falta alguna peça de roba, però sort en té del seu amic Pere que se’n va corrent al mercat a comprar-la:

EL DIJOUS LLARDER

CARNESTOLTES

VELLA QUARESMA

Aquesta cançó sobre la Vella Quaresma es canta amb la mateixa melodia de “la cucaracha”:

CARAMELLES:

LA MONA RODONA

AL JARDÍ DEL PARE

TINC UN ARBRE AMIC

PRIMAVERA PRIMAVERA

MARIETA CUA-CURTA

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading