Cantem! Infantil 4 anys II part

Amb el 2n trimestre també han arribat noves cançons. Com ja vam fer el primer trimestre, us deixem els títol i un enllaç de cadascuna de les cançons.  Les anirem afegint a mida que les anem aprenent:

5 POMETES TÉ EL POMER.

Amb aquesta cançó “descomptem ” des del 5 fins l’1. De vegades quan la cantem ens posem 5 nens i nenes en fila, i cada vegada que cau una poma de l’arbre un de nosaltres s’ajup a terra fins que ja no en queda cap de dreta. Podeu trobar 5 persones a casa per cantar-la junts?

UNA MOSCA VOLAVA PER LA LLUM

Un cop hem après a cantar la cançó amb totes les lletres, juguem a cantar-la d’una manera més divertida: canviem totes les vocals per la a, després totes per la e, per la i, per la o i per la u. Quin tip de riure!

FESTA DE LA PAU

Aquesta cançó la cantem tots els infants de Joviat Muralla el dia de la pau, el 30 de gener. Ens agrada pensar que té una melodia dolça i tranquil·la perquè parla de la pau. I gràcies a ella descobrim nou vocabulari:

LES OQUES VAN DESCALCES

Després d’haver buscat imatges d’oques i d’ànecs i d’haver-ne analitzat les característiques i un cop hem après la cançó ens posem en una fila uns davant dels altres. Normalment les nenes fem d’oques i els nens d’ànecs. Els nens fan una veu més greu i responen al que els diuen les nenes mentres ànecs i oques s’apropen i s’allunyen uns dels altres…

PER PREPARAR EL CARNESTOLTES:

CARAMELLES:

LA MONA RODONA

AL JARDÍ DEL PARE

TINC UN ARBRE AMIC

PRIMAVERA PRIMAVERA

MARIETA CUA-CURTA

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading