Cantem! Infantil 3 anys II part

Amb el 2n trimestre també han arribat noves cançons. Com ja vam fer el primer trimestre, us deixem els títol i un enllaç de cadascuna de les que hem estat aprenent. Les anirem afegint a mida que les anem aprenent.

L’ARANYETA XICA

Amb aquesta cançó fem veure que tenim una aranyeta imaginària entre els dits de la mà. La posem a sobre el peu del nostre germanet@ i li comencem a cantar la cançó. Fem pujar l’aranyeta a poc a poc per la cama i arribem fins a sobre el cap. L’aranyeta rellisca i cau a terra i les nostres mans també cauen fregant els braços del germanet… Ens encanta acompanyar la lletra de la cançó amb el moviment corporal, i es crea una compenetració molt bonica entre els dos.

CAMPANETA FA NING NING

Si tenim una campana a casa, mentre cantem la cançó la podem ensenyar i amagar:

FESTA DE LA PAU (PER CELEBRAR EL DIA DE LA PAU

Aquesta cançó la cantarem el dia de la pau (30 de gener) tots els alumnes de Joviat Muralla al pati. Com que per a nosaltres és una mica difícil, aprenem la frase “si tingués la màgia d’un mag) i la resta l’escoltem i fem alguns gests:

Ens tornem a posar amb una cançó que és un joc de falda. L’adult es pot posar un infant a la falda i anar-lo gronxant mentre li canta. Quan diu “el X cau a l’aigua”, fem baixar l’infant cames avall. I quan diu “el X el va a buscar” l’adult fa veure que el salva i es fan un petó i una abraçada tal i com demana la cançó:

EL DIJOUS LLARDER

EL CARNESTOLTES

CARAMELLES:

LA MONA RODONA

AL JARDÍ DEL PARE

TINC UN ARBRE AMIC

PRIMAVERA PRIMAVERA

MARIETA CUA-CURTA

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading