La caixa dels bons records

Al Parvulari ja hem donat el tret de sortida al projecte de Cor Gran.  Per tal que els nens i nenes ens involucrem al màxim amb aquest projecte les mestres ens han proposat una primera activitat que ens farà treballar a tots una mica.  L’activitat consisteix en agafar una caixeta, no massa gran, i decorar-la al nostre gust convertint-la en la “caixa dels bons records”, com la que ens va ensenyar la nostra amiga el dia que arribar. A dins, hi recollirem per escrit aquells espais de temps i fets que per tota la família són agradables. Si volem els podem escriure en papers de diferents colors. També podem recollir fotografies, dibuixos, perfums, petits objectes o qualsevol altra petita cosa que ens recordin aquests bons moments.
Buscarem un espai comú a casa on posar-la, de manera que quan algú de la família o tots plegats passem un mal moment, tinguem la possibilitat de recuperar un record de dins la caixa, que ens ajudi. Començarem compartint-la amb la resta de la família, i de mica en mica hi anirem afegint nous missatges i petits tresors.
Alguns de nosaltres ja hem preparat la caixa i l’hem portat a l’escola perquè teníem moltes ganes de compartir-la. Els que encara no ho hem fet teniu fins el dilluns 19 de febrer. A partir d’aquell dia començarem a mostrar-les als nostres companys. El fet de compartir les activitats emocionals entre escola i família ens dóna coherència, seguretat i confiança personal.

Esperem que gaudiu de les estones junts preparant aquesta caixa tan especial!

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading