“Boix el bruixot i la ciutat Meravella” al Conservatori

Avui a les onze del matí els gegants i els dracs ja érem al Conservatori per gaudir de la història “Boix el Bruixot i la ciutat meravella”. Es tracta d’una cantata proposada pel departament de jazz que gira entorn del valor de la inclusió  i el reconeixement de les persones amb diferents discapacitats.

En Xavier, la Lola i la Flora, els protagonistes, són especials perquè tenen algunes dificultats respecte els habitants de les seves ciutats, però ens ensenyen que si aprenem a acceptar la diferència, s’ens obre la Porta a descobrir altres virtuts que facin sentir bé la gent del voltant.

Pel que fa a instruments, hem pogut sentir la veu (la de la Tània), la guitarra elèctrica (Jordi), la bateria ( Lluís) i el teclat (el Joan Pau). El mestre de música David Sisó ha fet de narrador de la història. Tot i així la història ha anat alternant el cant de la Tània i veu del David i ha anat acompanyada de grans imatges. Al final de tot, ens han convidat a baixar a ballar ben a prop dels instruments. Ens ha agradat molt! Moltes gràcies i fins la propera.

 

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading