Benvinguts i benvingudes a un nou curs!

Benvolgudes famílies. Demà comença un nou curs; és un inici de curs molt esperat per petits i grans. Tornem després de molts mesos amb ganes de retrobar les nostres rutines, els companys i amics, les mestres, les estones de joc compartit, els aprenentatges… Ara bé, tots sabem que aquest serà un curs diferent, durant el qual ens haurem d’anar adaptant dia a dia a tots els canvis que hi vagin havent i també a les mesures que es vagin aplicant des del Departament d’Ensenyament.

A partir d’avui aquest blog serà un mitjà de comunicació amb les famílies, perquè estigueu informades de totes les novetats que puguin anar apareixent.

Per començar, us deixem els dos vídeos que vàrem poder visualitzar durant les reunions de famílies al zoom.  El primer vídeo recull les principals mesures que hem de prendre a l’escola en relació al virus i el pla de contingència en cas d’aparició de simptomatologia a l’escola. El segon, explica com s’han transformat l’espai del migdia i les extraescolars en general aquest curs. *Atenció! En relació a aquest vídeo, us hem de dir que hi ha una novetat. DE MOMENT AQUEST CURS NO ENS RENTAREM LES DENTS A L’AULA. Aquesta és una decisió presa per la comissió de salut de l’escola per evitar riscos amb el virus.

RECORDEU QUE DEMÀ A PRIMERA HORA HAUREU DE PORTAR SIGNAT EL FULL DE DECLARACIÓ RESPONSABLE que us vàrem fer arribar per correu electrònic i que també podeu trobar a la web (us deixem l’enllaç). El recolliran les mestres davant del portal del Pis de Baix.

Mesures COVID-19 EJ

 

Ens veiem demà, nens i nenes! Tenim moltes ganes de tornar-vos a tenir entre nosaltres!

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading