Benvinguts al curs 2017-2018! Nou curs, nou blog!

Ja tornem a ser a l’escola! El dia 12 de setembre al matí abans de les 9 ja érem molts els nens i nenes que entràvem per la porta de Joviat 2. Després de fer més de dos mesos de vacances per estar amb les nostres famílies, la majoria veníem contents i il·lusionats per descobrir si tindríem nous companys de classe, per veure les transformacions que hi havia hagut durant els últims mesos als espais exteriors de l’escola i sobretot per aprendre molt i molt.

Per als que començàvem EI3, el dia va ser una mica diferent. Alguns -els que ja veníem a la Llar d’Infants- ja coneixíem uns quants amics. Per altres, tot era nou. Això sí, com que era el primer dia només vàrem venir una estona al matí per conèixer les nostres mestres i els que aviat es convertiran en els nostres amics i companys de jocs. Per sort, vàrem poder estar amb les nostres famílies i això ens va donar tranquil·litat. Més endavant ja voldrem estar sols perquè ja coneixerem els espais i les mestres i hi anirem agafant confiança.

Parlant de les mestres, elles us han preparat aquest recull de fotos perquè pugueu veure imatges del nostre primer matí:

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading