Benvinguda a l’escola: els dracs sortim de l’aula

Aquestes primeres setmanes de curs els dracs hem decidit sortir de les nostres aules per conèixer més a fons els diferents espais de la nostra escola i alhora, les persones que hi treballen. Els espais que hem decidit visitar han estat: la cuina i la cafeteria, la recepció i el que ocupa l’equip de manteniment i informàtica. Hem preparat, per grupets, una llista de preguntes per fer a les persones que hem anat a conèixer i hem agafat les càmeres de fotos per poder captar in situ el que fan en el seu dia a dia a l’escola.

Un cop a l’aula, hem conversat sobre tot allò que hem vist i descobert, i sobre el que fan les persones que treballen a l’escola i el que hi aporten. I ara ja sabem que la Cati és l’encarregada de la cafeteria, i el Ferran és el cuiner; gràcies a ell i a tot el seu equip podem dinar cada dia a l’escola. També hem conegut l’Alberto. A ell ja l’havíem vist per les aules cada vegada que les mestres tenien algun problema amb l’ordinador o la pantalla digital. Ens ha agradat conèixer l’espai on té el seu ordinador gegant, des del qual controla tots els ordinadors de l’escola! I de manteniment, hem conegut el Vasile. Ell apareix cada vegada que hi ha una avaria a les aules o una joguina per construir. A recepció hi hem conegut la Judit i la Bet. Ens han explicat que regalar un bon somriure cada vegada que algú entra a l’escola és primordial per fer-lo sentir a gust.

Amb aquest petit projecte, a més de fer un treball d’investigació, hem hagut de perdre la vergonya i parlar amb persones que no coneixem gaire. I encara més, hem sortit a parlar a davant de tots els companys de classe; i no us penseu que ens resulta fàcil!

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading