Astronomia per a petits savis

El nostre laboratori dona la benvinguda a un petit espai d’astronomia que ens permetrà vivenciar tot el que estem aprenent amb el projecte de l’ Univers. Per ajudar-nos a comprendre conceptes com el dia i la nit i les fases de la Lluna, hem fugit per un moment de la literatura infantil. Ens agraden molt els contes i cançons que ens diuen que el Sol se’n va a dormir i la Lluna és de formatge i se la menja un ratolí, però tenim els nostres dubtes… anem a comprovar-ho!
Ens acompanyaran tres grans coneguts nostres, el Sol, la Terra i la Lluna. Una gran Terra que gira sobre el seu propi eix (moviment de rotació) ens permetrà veure i fins i tot experimentar amb el nostre propi cos com es fa de dia i de nit. Sabíeu que quan nosaltres dormim, els nens/es que viuen a l’altre costat de la Terra estan a l’escola?
I la Lluna, sempre és rodona! El que veiem és el reflexe de la llum del Sol sobre la Lluna i es diferent cada dia del mes.
Si girem al voltant de la nostra petita Lluna del laboratori veiem com es fa gran, desapareix i després torna a crèixer per regalar-nos una bonica Lluna plena.
Aquest petit tastet ens ha deixat 7amb ganes de continuar investigant sobre el nostre Univers.
Ens acompanyeu?

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading