Anem de conferència: Ep! No val a badar. Setmana de la Salut

Avui hem fet un taller de seguretat i consells a càrrec dels alumnes del cicle Formatiu  d’Emergències  Sanitàries de l’Escola. L’hem fet al Gimjovi i ha tingut forma de conte. I no un conte qualsevol, sinó un que tots coneixíem perfectament: el de la Caputxeta Vermella.

En aquesta versió de la història, la Caputxeta també es troba amb el llop; i com sempre, ell l’enreda per arribar el primer a casa de l’àvia. I sabeu per què ella arriba més tard? Doncs perquè sap que tota sola no pot creuar el carrer i busca l’ajuda d’un adult. Aprèn que abans de creuar ha de mirar a dreta i esquerra i que ha d’esperar que el semàfor estigui en verd.

El que passa després és que l’àvia és una mica sorda i no sent el timbre quan el fa sonar el llop, de manera que ell ha d’entrar per la finestra i es fa mal a la cama. Finalment, l’àvia ha de trucar a emergències perquè vinguin a curar el llop. Recordeu el número on hem de trucar? 1,1,2. Si us costa memoritzar-lo sempre podeu pensar en què tenim 1 boca, 1 nas i 2 ulls!

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading