Anem de conferència: “ep, no val a badar!” i a veure el riu

Aquest matí hem assistit a un taller sobre seguretat i consells per a infants, a càrrec de l’alumnat del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Emergències Sanitàries de l’Escola al Gimjovi. Una bona colla de nois i noies que anaven acompanyats de la seva professora, la Sònia, han fet una representació en la qual el personatge principal era el “Pere de la cullera macarró fregit” i li passaven un munt de coses. Hem après en quines ocasions cal trucar a l’112 i en quines no fa falta. I ens han explicat que si mai hi hem de trucar, ens demanaran el nostre nom i cognoms i la nostra adreça.

Al final de l’activitat ens han presentat tots els personatges que han sortit a l’obra i a més ens han fet un regal que han creat expressament per a nosaltres: un imant per la nevera on surt una ambulància dibuixada i el número que hem de recordar: l’112. També ens han dit que estan acabant de preparar un conte perquè puguem seguir parlant d’aquest tema a les aules.

I…sorpresa! Un dels nois que anava vestit amb uniforme d’emergències ha demanat al Guerau, que fa un parell de setmanes va tenir un petit accident a l’escola i va haver d’anar al metge en ambulància, que sortís a saludar-los i ha aprofitat per felicitar-lo pel seu bon comportament i la seva valentia.

Després  encara hem tingut temps de baixar a veure el riu Cardener. Hem anat caminant pel passeig que hi ha a la seva vora i hem arribat fins al Pont Vell. L’hem travessat, i una vegada a l’altra riba ens hem apropat fins a l’aigua. Fins i tot, els més atrevits, l’hem tocat… Ens hi han acompanyat els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de conducció d’activitats físicoesportives en el medi natural. I sort n’hem tingut, perquè de tornada sobretot els elefants d’EI3 estàvem força cansats!

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading