Anem a veure “El gat amb botes”al Conservatori

Aquest matí els infants d’EI3 i EI4 hem anat al Conservatori Municipal de Música de Manresa a veure “El gat amb botes”. A les 9.30h ja érem asseguts a la sala de concerts, on ens esperava una noia amb una capa, un barret i unes botes. També hi havia una pantalla molt gran amb dibuixos del conte “el gat amb botes” i un munt d’instruments de vent i algun de percussió.

La Pilar, que és la noia que portava la capa, el barret i les botes, ens ha explicat el conte. Mentre ella l’explicava, sentíem la música dels instruments interpretada pels músics. De vegades la música imitava els personatges…

Al final de tot ens han presentat els instruments un per un: el saxo baríton, la tuba, el fagot, el clarinet, l’oboè, la trompeta, les timbales i la bateria. Ah, i sabeu per què sonava tan bé? Perquè hi havia un director que li deia a cada músic quan havia de tocar i quan no.

Hem après que quan anem a veure una representació teatral o musical hem d’estar ben asseguts i amb les orelles ben obertes. I la veritat és que ens hem portat molt i molt bé. Només hem picat de mans o imitat el gat quan la Pilar ens ho ha demanat.

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading