Anem a cantar caramelles al Barri Antic i… més coses!

A infantil parlem molt del pas del temps i de les festes tradicionals. La Pasqua n’és una, i nosaltres la celebrem fent una mona i amb la nostra tradicional ballada de caramelles pel Barri Antic. Aquest any, la celebració ha estat més gran, perquè s’han afegit al grup les classes de 1r de primària i l’acompanyament musical de l’acordió de la mestra de música de Primària, la Maria Mas; i en conseqüència, també hem augmentat en nombre de públic. Ha estat fantàstic!

La ruta que hem seguit ha estat la següent: escola- Plana de l’Om- Plaça Major- Plaça Infants- Plaça Sant Domènech. I a cadascuna d’aquestes parades hem ballat dues o tres cançons i els infants de primer han ballat una dansa, exceptuant l’última plaça, on hem aprofitat per fer un final de festa ben lluït amb els tres balls. Ens ha encantat que vinguéssiu a escoltar-nos!

La tarda l’hem començat anant a animar als mestres en el seu partit de bàsquet contra els nens i nenes de 6è de Primària. D’infantil  hi havia la Núria, i sort n’ha tingut de nosaltres i dels nostres ànims, quan es cansava! També hem mirat una mica el partit de futbol:

I per acabar aquesta setmana tan plena d’activitats, hem fet una sessió de ball amb les germanes Carla i Nadine Romero. Llàstima que estàvem súpercansats, perquè ho han fet molt i molt bé. Tot i així a la majoria encara ens ha quedat alguna força per copiar les “coreos” que ens han proposat.

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading