Algunes activitats dels dracs amb el Càrdio

Com ja us vam explicar, al parvulari vam dedicar la setmana passada al Projecte SI de Salut Integral, i vam parlar de diferents aspectes de la nostra salut des de diferents àrees del coneixement. Amb les tutores, vam fer un treball cooperatiu per taules amb l’objectiu de muntar  un esquelet humà. En vam retallar les parts i el vam muntar entre tots. En acabat, vam anar escrivint el nom de cada os al costat d’on corresponia:
També amb la Mònica, la Sílvia i la Carla vam estar parlant de la piràmide dels aliments. Amb l’ajuda del Càrdio vam descobrir què necessita el nostre cos per estar en forma, i vam parlar de l’alimentació saludable. Vam descobrir quins són els aliments que hem de consumir a diari, quins setmanalment i quins ocasionalment a través de la piràmide que també vam anar omplint tots junts. Us hem de dir que no ens en vam endur gaires sorpreses, perquè a casa ja ens dieu que hem de menjar molta verdura i poques llaminadures:

Al taller de lecto-escriptura, amb la Roser, vam redactar una llista de beneficis que ens aporta tenir cura del nostre cor; i per recordar qui ens ho havia explicat, vam fer un dibuix del Càrdio a la tapa del fulletó:

A English, vam parlar dels 5 sentits i quins són els òrgans o les parts del cos que fan possible que hi puguem veure, sentir, olorar, tastar i tocar. Ho vam fer amb un conte en anglès amb unes il·lustracions molt boniques. Tot seguit vam aprendre la cançó “5 senses song” i vàrem omplir els buits d’una fitxa-resum de la cançó que havíem après:

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading