Activitats extres d’anglès a EI4

A més de treballar el mètode clip clap, durant les sessions d’anglès els gegants aprenem a dir bon dia en anglès quan arribem a l’escola, a dir el nostre nom, a mirar quin temps fa, com es diuen els membres de la família… Per alguns d’aquests aprenentatges, tenim uns vídeos de suport que ens agrada mirar.

Amb aquesta cançó comencem la sessió desitjant-nos un bon dia i expressant com estem avui:

Una de les rutines que treballem durant les sessions d’anglès, és mirar quin temps fa. Amb aquesta cançó mirem si avui fa sol, està núvol, plou o neva…

En totes les històries del Ted i la Dana, a més d’ells dos, hi apareix un personatge extra. De vegades és una mestra o un cambrer, però en la majoria de casos són membres de la família dels dos germans bessons. Amb aquesta cançó reforcem l’aprenentatge dels noms dels membres de la família. També expliquem als companys com es diuen els nostres pares, mares i germans. És curiós però de tant dir-vos “mare” i “pare” de vegades ens oblidem dels vostres noms!

Ens encanta jugar a aquest joc en el que algú s’amaga una galeta i tots hem de descobrir qui és! Hi juguem a la classe.

Fins i tot, per Halloween, el vam variar una mica:

També per Halloween hem après aquesta cançó de les carabasses. Una bona manera de repassar els números de l’1 al 5!

Amb la història de clip clap “Ted and Dana in the market” hem après el nom de moltes fruites i verdures que trobem al mercat. Amb aquestes cançons aprenem a comptar; a comptar plàtans i patates!

Amb aquesta, repassem les fruites tot escoltant quines són les preferides d’aquest noi anomenat Matt:

I amb aquesta altra, a més de repassar les fruites comencem a conèixer els dies de la setmana:

 

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading