Activitats extres d’anglès a EI4: in the market

A més de treballar el mètode Clip Clap, durant les sessions d’anglès els gegants aprenem a dir bon dia en anglès quan arribem a l’escola, a dir el nostre nom, a mirar quin temps fa, com es diuen els membres de la família… Per alguns d’aquests aprenentatges, tenim uns vídeos de suport que ens agrada mirar. Us volem presentar la majoria dels que farem servir durant el temps que estiguem treballant la història “Ted and Dana in the market”, i convidar-vos a mirar-vos-els des de casa si us ve de gust.

Amb aquesta cançó comencem la sessió desitjant-nos un bon dia i expressant com estem avui: alguns estem contents, altres tristos, enfadats, cansats… i alguns ja tenim gana:

Una de les rutines que treballem durant les sessions d’anglès, és mirar quin temps fa. Amb aquesta cançó mirem si avui fa sol, està núvol, plou o neva…

Amb la història de clip clap “Ted and Dana in the market” hem après el nom de moltes fruites i verdures que trobem al mercat. Amb aquestes cançons aprenem a comptar; a comptar plàtans i patates!

Amb aquesta, repassem les fruites tot escoltant quines són les preferides d’aquest noi anomenat Matt. I ens encanta!

I amb aquesta altra, a més de repassar les fruites comencem a conèixer els dies de la setmana:

També n’escoltem una per aprendre el nom d’algunes verdures:

En totes les històries del Ted i la Dana, a més d’ells dos, hi apareix un personatge extra. De vegades és una mestra o un cambrer, però en la majoria de casos són membres de la família dels dos germans bessons. Amb aquesta cançó reforcem l’aprenentatge dels noms dels membres de la família. També expliquem als companys com es diuen els nostres pares, mares i germans. És curiós però de tant dir-vos “mare” i “pare” de vegades ens oblidem dels vostres noms!

Ens encanta jugar a aquest joc en el que algú s’amaga una galeta i tots hem de descobrir qui és! Hi juguem a la classe. Els primers dies ens va molt bé per recordar els noms dels companys i companyes, sobretot dels que són nous a l’escola!

Fins i tot, per Halloween, el  variarem una mica:

També per Halloween aprendrem aquesta cançó se “truco o trato” i aquesta altra de les carabasses. Una bona manera de repassar els números de l’1 al 5!

 

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading