Activitats extres d’anglès a ei4: in the market

A més de fer servir el mètode Clip Clap, durant les sessions d’anglès els gegants aprenem a dir bon dia en aquesta llengua quan arribem a l’escola, a dir el nostre nom, a mirar quin temps fa, repassem els colors, aprenem com es diuen els membres de la família… Per alguns d’aquests aprenentatges, tenim uns vídeos de suport que ens agrada mirar. Us volem presentar la majoria dels que fem servir durant el temps que treballem la història “Ted and Dana in the market”, i convidar-vos a mirar-vos-els des de casa si us ve de gust.

Amb aquesta cançó comencem la sessió desitjant-nos un bon dia i expressant com estem avui: alguns estem contents, altres tristos, enfadats, cansats… i alguns ja tenim gana:

I amb aquesta ens acabem de despertar quan les sessions són força matineres:

Una de les rutines que treballem durant les sessions d’anglès, és mirar quin temps fa. Amb aquesta cançó mirem si avui fa sol, està núvol, plou o neva… i ho marquem en una roda que tenim a l’aula expressament per aquest objectiu:

Amb la història de clip clap “Ted and Dana in the market” aprenem el nom de moltes fruites i verdures que trobem al mercat. I amb aquestes cançons, també a comptar; a comptar plàtans i patates!

Amb aquesta, repassem les fruites tot escoltant quines són les preferides d’aquest noi anomenat Matt. I ens encanta!

Amb els dibuixos de la Pepa Pig, també podem aprendre els aliments que hi ha al mercat. Segur que n’entenem una bona part! A l’aula la Núriava parant el vídeo i ens el va explicant a poc a poc. Després, ens fa preguntes per saber què hem entès. Ho voleu intentar a casa? A qui creieu que li agrada el formatge? De què són fetes les pomes de l’última paradeta?

I amb aquesta cançó, a més de repassar les fruites comencem,mica en mica,  a conèixer els dies de la setmana:

I fem el mateix amb aquest conte tan i tan conegut d’Eric Carle . Sabeu que també el tenim en format conte a l’escola?

Amb aquesta cançó repassem el nom de les verdures i en descobrim de noves:

I els colors? El curs passat ja vàrem aprendre els més bàsics, però ara continuem amb els que a ei3 ens semblaven més complicats. Per nosaltres, descobrir que barrejant colors que ja coneixem en podem crear altres és com fer màgia. Després d’escoltar la segona cançó us proposem fer proves de barreges a casa…Us imagineu quin color apareixerà si ajuntem el blue i el yellow, per exemple?

En totes les històries del Ted i la Dana, a més d’ells dos, hi apareix un personatge extra. De vegades és una mestra o un cambrer, però en la majoria de casos són membres de la família dels dos germans bessons. Amb aquesta cançó reforcem l’aprenentatge dels noms dels membres de la família. També expliquem als companys com es diuen els nostres pares, mares i germans. És curiós però de tant dir-vos “mare” i “pare” de vegades ens oblidem dels vostres noms!

A la tardor, les fulles d’alguns arbres canvien de color, cauen a terra i hi queden amuntegades:

Ens encanta jugar a aquest joc en el que algú s’amaga una galeta i tots hem de descobrir qui és! Hi juguem a la classe. Els primers dies ens anava molt bé per recordar els noms dels companys i companyes, sobretot dels que eren nous a l’escola!

Fins i tot, per Halloween, el  variem una mica:

 

També per Halloween escoltem aquesta cançó de “truco o trato”(trick or treat) on surten “ghosts”, “vampires”, “witches”… i aquesta altra que ens fa retrobar amb el nostre amic Matt.

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading