Activitats extres d’anglès a ei3: first day at school

A més de fer servir el mètode Clip Clap, durant les sessions d’anglès els elefants aprenem a dir bon dia en anglès quan arribem a l’escola, a dir el nostre nom, a demanar si podem anar al lavabo… Per alguns d’aquests aprenentatges, tenim uns vídeos de suport que ens agrada mirar. Us volem presentar la majoria dels que fem servir durant el temps que estem aprenent la història “Ted and Dana, first day at school”, i convidar-vos a mirar-vos-els des de casa si us ve de gust.

Amb aquesta cançó aprenem a dir “good morning”!

I si ens veiem a la tarda,  mentre diem “hola” juguem a fer accions:

Quan s’acaba la classe, amb la primera de les cançons que apareixen en aquest vídeo aprenem a dir adéu i fins la propera!

 

A més de saludar-nos uns als altres i acomiadar-nos, també aprenem a demanar els noms dels companys i a dir quin és el nostre:

Mica en mica comencem a mirar quin temps fa i ho marquem en una roda que tenim a l’aula expressament per aquest objectiu. A alguns ens agraden els dies assolellats, a altres ens agrada que plogui  per poder fer servir el paraigües…

Els primers colors que aprenem són el “blue”, “red”, “yellow” i “green”. Però com que alguns ja els sabem, també comencem a introduir els nom d’altres colors amb aquestes cançons. Cantant aprenem els conceptes més ràpidament!

I també comencem a aprendre els números de l’1 al 5 amb aquestes cançons tan divertides:

Per la tardor, les fulles d’alguns arbres cauen. Es tornen “yellow”, “red” and “brown”, i nosaltres ho expliquem cantant:

I per Halloween, amb la cançó del Jack o’lantern, comencem a conèixer algunes de les emocions que sentim:

Finalment. quan és hora de fer un cercle per explicar un conte, fer un joc, o cantar una cançó. ens ajudem tot cantant:

 

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading