Acomiadem el curs amb un pica-pica

Avui és l’últim dia del curs. La majoria estem contents, perquè s’acosten temps de descans, de trencar amb els horaris, passar llargues estones amb la família, estar hores i hores en remull a la piscina… Però alhora sabem que tot això també implicarà deixar de veure a totes hores els amics i amigues de l’escola i deixar de banda durant uns mesos aquelles rutines que ens omplen el temps i ens donen seguretat.

Sigui com sigui, però, l’últim dia l’havíem de celebrar. I com acostumem a fer, hem preparat un pica-pica ben complert a l’Arbreda. Pa amb tomàquet, embotits, galetes salades, “palitos”, olives… Hem menjat una mica de tot i hem agafat forces per anar a jugar al pati i acomiadar-nos de l’hora d’esbarjo, una de les nostres activitats preferides del curs.

Abans d’això, però, hem volgut preparar un petit vídeo per desitjar-vos a tots i totes unes bones vacances. Com que els més petits de casa sempre estem al cas de les últimes modes, hem decidit fer-ho amb la nostra particular i improvisada posada en escena del “Swish, swish”i fent un crit “gairebé uníson” de… “BONES VACANCES!”

Gaudiu molt de l’estiu i aprofiteu tot allò que us porti de bo!  Ens veiem el curs que ve amb les piles renovades i preparats per continuar aprenent i fent camí junts!

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading